LDL-colesterol

Avem Contract cu CASMB.

Aceasta investigatie se poate efectua gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie / de la medicul de specialitate.

DENUMIRE ANALIZA

PRET ANALIZA

DECONTATA / NEDECONTATA

LDL-colesterol

20 lei

Se poate efectua gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie / de la medicul de specialitate

Prezentare generala

LDL- colesterolul ( lipoproteine cu densitate joasa) sunt bogate în colesterol, ele transporta si faciliteaza depozitarea colesterolului în tesuturi, crescând riscul de ateroscleroza. Valorile LDL- colesterol reflecta foarte bine nivelul de colesterol total si de aceea organizatiile internationale utilizeaza LDL- colesterolul ca tinta primara în terapia hipolipemianta.

Recoltare proba

Se recolteaza o proba de 5 ml de sange prin punctie venoasa. Proba se recolteaza dimineata dupa un post nocturn de minimum 8 ore.

Implicatii clinice

Concentratii plasmatice crescute de LDL colesterol sunt corelate in mod pozitiv cu incidenta afectiunilor aterosclerotice, ce stau la baza infarctului miocardic si accidentelor cerebrovasculare. Sunt cateva afectiuni sau influente ale mediului de viata asociate cu niveluri crescute de LDL colesterol: nefroza, diabetul, obezitatea, anumite medicamente si fumatul.

Harta

Serviciile Noastre

Misiunea laboratorului MEDICLIN A & M este de a oferi analize medicale la cele mai inalte standarde, preocupandu-ne permanent de imbunatatirea continua a performantelor noastre si de identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

Contact

MEDICLIN A & M

Telefon/fax: Cetatea Histria 021/ 413 55 70
E-mail: office@mediclin.ro