Certificari Mediclin A&M

Viziunea laboratorului MEDICLIN A & M este de a dezvolta un sistem de management al calitatii eficient si eficace, care sa ofere incredere clientilor nostri. Avand in vedere ca existam ca laborator datorita pacientilor nostri, dovada excelentei serviciilor noastre este increderea si fidelitatea pacientilor.

Misiunea laboratorului MEDICLIN A & M este de a oferi analize medicale la cele mai inalte standarde, preocupandu-ne permanent de imbunatatirea continua a performantelor noastre si de identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.Calitatea serviciilor medicale este documentata, implementata si monitorizata permanent, laboratorul fiind acreditat SR EN ISO 15189:2013, „Laboratoare medicale. Cerinte particulare pentru calitate si competenta”.

Harta

Serviciile Noastre

Misiunea laboratorului MEDICLIN A & M este de a oferi analize medicale la cele mai inalte standarde, preocupandu-ne permanent de imbunatatirea continua a performantelor noastre si de identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

Contact

MEDICLIN A & M

Telefon/fax: Cetatea Histria 021/ 413 55 70
E-mail: office@mediclin.ro